Početna stranica 21.08.2019.  09:03
Fotoradionica Hrvatskog fotosaveza Blagdanska čestitka


Zajednica tehničke kulture Križevci i Foto-kino-video klub Križevci krajem prošlog tjedna (29. i 30. studenoga i 01. prosinca 2018. godine)
nastavili su dosadašnju odličnu suradnju sa Hrvatskim fotosavezom.
Hrvatski fotosavez je u prostorima Zajednice tehničke kulture KriĹževci odrĹžao trodnevnu foto radionicu Blagdanska čestitka. 
U program fotoradionice bili su uključeni učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci i njihovi voditelji.
Oni su u programu foto radionice sudjelovali 29. i 30.11.2018. godine.
Hrvatski fotosavez u subotu, 01.12.2018. godine održao je fotoradionicu Blagdanska čestitka s mladim članovima Zajednice tehničke kulture Križevci i Foto-kino-video kluba Križevci,
a u goste su nam došli i članovi Foto kluba Bjelovar.
Na fotoradionicama Hrvatskog fotosaveza Blagdanska čestitka sudjelovalo je ukupno 34 sudionika, 17 sudionika iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci,
12 sudionika Zajednice tehničke kulture Križevci i Foto-kino-video kluba Križevci i 5 gostiju iz Foto kluba Bjelovar.
Program fotoradionica Hrvatskog fotosaveza Blagdanska čestitka provela je Zlata Medak, voditeljica programa za mlade Hrvatskog fotosaveza.

Zadnjeg dana provedbe programa, u subotu 01.12.2018. g., polaznici su izložili svoje radove na trgu J. J. Strossmayera 5 u Križevcima ispred zgrade Turističkog informativnog centra Križevci.

Fotografije se mogu pogledati na facebook stranici Hrvatskog fotosaveza na linku:

https://web.facebook.com/Hrvatskifotosavez/

Autor: Danijela Jobač, 04.12.2018.